Botezatu nu a fost invitat la nunta Biancăi Drăgușanu!

239
Botezatu nu a fost invitat la nunta Biancăi Drăgușanu! - biancadragusanu-1377606153.jpg
S-a aflat ziua nunții Biancăi Drăgușanu cu Victor Slav, dar multe alte detalii rămân încă învăluite în mister. Fotomodelul și prezentatorul de meteo se vor căsători pe 28 septembrie, însă cei doi au omis de pe lista de invitați multe persoane importante.

Mai întâi, a fost Vica Blochina, care a afirmat, cu dezamăgire, că nu îi va mai fi domnișoară de onoare și că nici nu știe dacă va mai merge la nuntă, pentru că nu a fost invitată. Vica a fost una dintre cele mai bune prietene ale Biancăi.

Acum, a venit rândul lui Cătălin Botezatu să afirme că nu a fost invitat la nuntă.

"Deocamdată nu am apucat să vorbesc cu Bianca. Nu știu nimic despre nuntă. În ultima perioadă, eu nu am prea fost prin țară, așa că nu știu dacă m-a căutat", a declarat Botezatu pentru wowbiz.ro.

Celebrul designer este cel care a descoperit-o și a promovat-o pe Bianca în lumea showbiz-ului, completează sursa amintită.

Nașa Nicoleta Luciu, în toiul pregătirilor

Nicoleta Luciu se pregătește intens pentru cununia civilă a Biancăi Drăgușanu.

Proaspăt întoarsă dintr-o vacanță în Creta, bruneta și-a îndreptat pașii spre salonul de înfrumusețare preferat, unde a scos din buzunar nu mai puțin de 2.000 de euro pentru tratamente, atât pentru față, cât și pentru corp.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.592 secunde