Boy George iese din umbră

249
Nonconformistul muzician britanic vrea să revină în prim-plan cu un nou videoclip și un turneu de trei săptămâni, după ce ani buni de zile a stat în umbră din pricina problemelor personale, inclusiv de natură financiară.
Obligat la un moment să trăiască din producerea și vânzarea unei colecții de tricouri care nu s-a bucurat, însă, de mare succes, cântărețul vrea acum să înceapă o nouă viață muzicală. Piesa "Amazing Grace" de anul acesta are deja videoclip, iar datele unui turneu de 12 concerte în Marea Britanie au fost stabilite pentru intervalul 9-27 aprilie, potrivit presei de specialitate. În plus, artistul cunoscut în toată lumea și ca membru al comunității gay a anunțat deja că lucrează la un nou album, care să-l readucă în topuri și, implicit, să-l scape de grijile financiare.
În vârstă de 48 de ani, Boy George (George O’Dowd, pe numele său real) s-a lansat în 1981, ca solist vocal și lider al grupului Culture Club - unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii pop. Alături de colegii din Culture Club, Boy George a lansat hit-uri precum "Karma Chameleon" și "Do You Really Want To Hurt Me".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 01 Martie 2010
Stire din Monden : Jim Carrey este bunic
Pagina a fost generata in 2.8568 secunde