Brad Pitt a cumpărat șase ponei pentru copiii lui

767
Brad Pitt a cumpărat  șase ponei pentru copiii lui - bradpitt-1314978606.jpg
Actorul american Brad Pitt a cumpărat șase ponei de Shetland - câte unul pentru fiecare dintre cei șase copii ai lui - și un cal pentru partenera lui de viață, actrița Angelina Jolie.

Actorul în vârstă de 47 de ani, care are șase copii cu Angelina, le-a făcut o surpriză plăcută micuților săi, oferindu-le câte un ponei de Shetland. Căluții au fost transpor-tați deja pe domeniul Chateau Miraval, pe care celebrul cuplu de actori îl deține în sudul Franței.

Brad Pitt i-a cumpărat și Angelinei Jolie un cal, deoarece cuplul Jolie-Pitt dorește să facă adeseori plimbări călare, după ce întreaga familie se va muta în sudul Franței.

"Brad a ezitat destul de mult înainte să se decidă să îi cumpere. Nu era sigur că va avea suficient timp pentru a-i antrena pe copii, însă, în cele din urmă, a ajuns la con-cluzia că este o inițiativă care, pe termen lung, merită efortul depus. El crede că este mai bine pentru copii să învețe să călărească încă din copilărie", a declarat o sursă, pentru tabloidul britanic "The Sun".

Potrivit aceleiași surse, domeniul Chateau Miraval, pe care cuplul Jolie-Pitt îl deține în sudul Franței, are o suprafață foarte mare, este înconjurat de câteva hectare de fânețe, iar aleea care duce până în fața castelului are o lungime de aproximativ cinci kilometri, fiind decorată, pe ambele părți, cu fântâni impresionante. Totodată, cei doi actori au amenajat pe acest domeniu o piscină uriașă, înzestrată cu tobogane, unde copiii lor vor putea să se răcorească și să se joace pe timpul verii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 03 Septembrie 2011
Stire din Monden : Simona Gherghe își pune silicoane
Pagina a fost generata in 2.0142 secunde