Concurs Câștigătorul concursului Master Chef este un constănțean

1899
1
Câștigătorul concursului  Master Chef este un constănțean - masterchef-1336921106.jpg
Dintre cei 150 de concurenți admiși la Master Chef, Petru Buiuca se pare că a reușit să se facă remarcat în fața celor mai perfecționiști și critici chefi și să câștige premiul cel mare, de 50.000 de euro. Pentru că filmările s-au terminat în urmă cu două luni de zile, informații importante s-au strecurat în presă, înainte ca emisiunea să se încheie și show-ul să-și anunțe câștigătorul.

Petru Buiuca este un tânăr de 23 de ani originar din Constanța și stabilit la București. Lucrează ca office manager la o firmă din Capitală, dar este pasionat de gătit și cu asta i-a vrăjit pe jurați. Concurentul a fost primul acceptat de cei trei chefi, în următoarea etapă, după ce i-a încântat cu o supă franțuzească cu ciuperci.

"Pot să spun că încă mai am coșmaruri cu chefii țipând la mine să fiu mai bun, să trag mai tare, să fiu mai rapid. Doamne, e îngrozitor! Și urăsc să fiu jos sau printre ultimii. La Master Chef cel mai greu lucru este să rămâi la un nivel ridicat. Tot timpul. Aici nu e loc de eroare!", mărturisea Petru la câteva zile după terminarea filmărilor în urma cărora a câștigat 50.000 de euro și a devenit primul "MasterChef" al României, potrivit stl.ro.

Comentează știrea

Mardare
14 mai 2012
Pentru CRINA de ieri si toti agramatii PDL-isti :

asa si? Radu Mazare este intradevar infectat de 8 ani, iar viata ii este oricum limitata. Vai ce stire noua. O stie si Nicusor Constantinescu, insa totul este tinut evident sub tacere, in mare din motive politice. Oricum asemenea lucruri nu se dau public, cu una cu alta. Uitati-va la fata lui de aproape si la structura epidermei. Este primul lucru dupa care poti sa iti dai seama de starea agravata in care se afla Radu. Pielea sa este scorojita, edilul folosind machiaj si fond de ten pentru a-si cosmetiza semnele de deteriorare fizica, din ce in ce mai vizibile. De asemenea, boala ii determina o slabire continua a organismului si o pierdere in greutate accentuata. Uitati-va la picioarele sale, vor ajunge treptat piele si os. Iar asta nu e de ras. Omul trebuie sa se tina de sport si sa aiba o nutritie extrem de echilibrata. Acum cativa ani de zile, aparusera zvonuri in media ca Mazare ar fi fost in Brazilia sa-si schimbe ficatul. S-a facut o gramada de zarva mizerabila si galceava propagandista, insa nimic nu a fost clarificat. Acum insa s-a aflat ca el de fapt fusese atunci la clinica din Sao Paulo, unde i-a fost detectata maladia si unde se deplaseaza periodic pentru control. Asta ca sa nu mai vorbeasca lumea despre faptul ca ar avea afaceri ilegale si hoteluri de lux in Brazilia. De asemenea, in Madagascar exista o clinica vestita izolata de mass-media, subventionata de rusi si chinezi, pentru research-ul evolutiei si tratamentul bolii. Mazare a devenit astfel interesat de institutie, unde isi face tratamente si proceduri pentru incetinirea procesului. Asadar, sa nu mai fim rai totusi. Omul chiar se lupta cu viata. El nu merge acolo in vacante sau pentru distractie, ci pentru tratament. Iar ca primar a fost bun, chiar daca nu i-au iesit toate cele planificate si in pofida faptului ca este criticat non-stop. Fiti sinceri cu voi si uitati-va la oras si cate s-au facut in mandatul sau. Care alt primar a mai ajutat batranii ca el? Hai sa incercam sa nu mai judecam omul cu una cu doua, caci fiecare este cu necazurile sale in viata. Iar boala sa nu este motiv de gluma.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Stire din Monden : CRBL are, de luni, propria emisiune la MTV
Miercuri, 07 Septembrie 2011
Stire din Monden : Marina Dina l-a părăsit pe Mihai Morar
Pagina a fost generata in 1.5091 secunde