Cătălin Botezatu, citat în dosarul furtului de tablouri

252
Cătălin Botezatu, citat în dosarul furtului de tablouri - botezatu-1390320711.jpg
Creatorul de modă Cătălin Botezatu a fost citat, marți, în dosarul furtului de tablouri din Olanda.
Designerul spune că a fost chemat în calitate de martor, după ce a dat o declarație în faza de urmărire penală, pentru că "s-a simțit dator să nu se dezică" de Petre Condrat, inculpat în acest proces. 
"Am fost citat ca și martor, pentru că am dat o declarație de bunăvoie și nesilit de nimeni în momentul în care a început această anchetă pentru că unul dintre cei implicați în acest proces a lucrat pentru mine, înainte de acest eveniment (Petre Condrat - n.r.). M-am simțit dator să nu mă dezic de el pentru că până una alta există prezumția de nevinovăție, și chiar dacă nu ar exista în cazul celorlalți, în el chiar cred și știu exact cum s-au derulat lucrurile", a spus Botezatu, înainte de termenul de judecată de marți, citat de Mediafax.
Botezatu nu a putut fi audiat în acest dosar întrucât în sala de judecată nu a fost prezent avocatul unuia dintre inculpați, respectiv Cătălin Dancu, și nici nu a avut un înlocuitor.
În urma acestui fapt, instanța a dispus să acorde un nou termen în data de 14 februarie, pentru a-i audia pe martorii implicați în proces.
El a mai precizat că nu i s-a propus niciodată să cumpere tablourile din Olanda.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 Noiembrie 2013
Stire din Monden : "Mă distrez și cu alte femei"
Pagina a fost generata in 3.0376 secunde