Cătălin Botezatu va concura la "Dansez pentru tine"

527
Designerul Cătălin Botezatu este una dintre vedetele care vor concura în noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care va începe pe 19 martie, la Pro TV.
"E o provocare, iar mie îmi plac provocările", spune cu fermitate designerul, care consideră că cel mai important în această competiție este visul și persoana pentru care va lupta în pași de dans.
Chiar dacă se consideră un învingător prin excelență și își dorește să împlinească visul unei persoane nefericite, Cătălin Botezatu consideră că nu are chiar toate atuurile necesare pentru a câștiga primul loc în competiția visurilor de la Pro TV.
"Aș vrea să câștig doar pentru a împlini visul pentru care intru în concurs, dar nu am atuurile necesare. Eu sunt un învingător prin excelență, sunt ca un cal care aleargă nu pentru a câștiga, ci pentru a-și menține forma, însă acesta nu e domeniul meu. Dacă ar fi vorba despre fashion, aș spune că voi câștiga, însă dansul nu e un domeniu în care să excelez. Dacă voi câștiga, o voi face pentru cazul social care mi se va da. Eu sunt de părere că «Dansez pentru tine» nu e o competiție între vedete, ci o competiție pentru a ajuta pe cineva", mărturisește creatorul de modă.
Chiar dacă nu este un expert, lui Cătălin Botezatu îi place să danseze. "De dansat, dansez din liceu, dar, având în vedere că pe vremea aceea era la modă muzica rock, eu dansam mult rock, mai ales rock acrobatic. Apoi, mi-am testat abilitățile de dansator și pe când eram model, la o prezentare a Zinei Dumitrescu, când am dansat tot rock acrobatic, alături de toate fetele-modele de pe scenă, manechinele celebre de pe atunci, Romanița, Janine, Malek. Oricum, acum nu mai mizez pe aceleași atuuri, am mai îmbătrânit", spune designerul, care în martie intră la Pro TV în competiția visurilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2203 secunde