Cătălin Botezatu va da autografe la Constanța

389
Cătălin Botezatu va da autografe la Constanța - 726fc755ab390d968d7547fbc8452575.jpg
Duminică, 28 noiembrie, începe turneul de promovare a romanului "Trei vieți. Pedeapsa", primul volum al trilogiei despre viața creatorului de modă Cătălin Botezatu. După lansarea de la București, în aceeași zi, cartea va fi lansată și la Constanța, la City Mall, la ora 18.00, ocazie cu care creatorul de modă va organiza și o sesiune de autografe și va răspunde întrebărilor jurnaliștilor și fanilor și va explica istoria volumului "Trei vieți. Pedeapsa".
Acesta este primul volum dintr-o serie de trei romane despre viața lui, prima bio-grafie autorizată a celebrului creator de modă fiind scrisă de jurnalista Monica Vlad.
"Pedeapsa" reliefează experiența cruntă a închisorii, perioada cea mai neagră din viața lui Cătălin, prezentând o lume dură, în care un bărbat rafinat, galant, care trăise în lux, e aproape imposibil  să se adapteze.
În 1996, Cătălin Botezatu este încarcerat la Cremona, într-o pușcărie de maximă securitate, pentru că era acuzat în țară de bancrută frauduloasă. După ce luni de zile și-a căutat asociatul prin lume pentru a-l convinge să se întoarcă în România și să își rezolve problemele cu cămătarii și legea, după ce este ținut captiv în Danemarca, se predă carabinierilor, în speranța că așa va ajunge în România. Numai că extrădarea lui se lasă așteptată. Așadar, este nevoit să se adapteze unui mediu nociv, care îi macină sănătatea fizică și psihică, trăiește o adevărată dramă, care pe ce zi ce trece capătă proporții hiperbolice, cunoaște tot felul de perso-naje și încearcă experiențe pe care și-ar fi dorit să nu le cunoască.
Romanul conține scrisorile în original pe care deținutul Cătălin Adrian Botezatu i le-a scris mamei lui din pușcăria de la Cremona, scrisori care aduc în fața publicului o altă imagine a lui Cătălin Botezatu.
Monica Vlad, 34 ani, s-a apucat de lucru la acest roman la doar câteva luni după ce Cătălin Botezatu fusese eliberat din închisoare, în urmă cu aproape 11 ani, pentru ca stările prin care trecuse să fie exprimate cât mai bine. Jurnalist de presă mondenă de 12 ani, pentru Monica acesta este romanul ei de debut. Prietenia cu Cătălin Botezatu datează încă de la începuturile ei jurnalistice și s-a sudat în timp.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 24 Noiembrie 2010
Stire din Monden : «Cred că prietena mea este nimfomană»
Pagina a fost generata in 1.8318 secunde