Ce bine se înțeleg! Angelina Jolie, cu soacra la doctor

472
Ce bine se înțeleg! Angelina Jolie, cu soacra la doctor - angelinasoacra-1330439163.jpg
Actrița Angelina Jolie se înțelege de minune cu mama partenerului ei de viață, Brad Pitt. Cele două au fost surprinse de paparazzi, ieri, în timp ce îi duceau pe gemenii Knox și Vivienne la medic.

Chiar dacă de-a lungul timpului au apărut numeroase zvonuri în presa internațională, potrivit cărora Angelina Jolie nu se înțelege prea bine cu Jane Pitt, realitatea pare să fie cu totul alta.

Angelina (37 ani) a fost surprinsă de nenumărate ori cu zâmbetul pe buze în compania socrilor săi, iar imaginile realizate de fotografi, ieri, în Beverly Hills, confirmă faptul că actrița are o relație normală cu mama iubitului ei, chiar dacă, potrivit unor speculații mai vechi, părinții lui Bill Pitt ar fi mai apropiați de Jennifer Aniston, fosta soție a fiului lor.

Angelina Jolie și Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad a divorțat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani și jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori au împreună șase copii, trei adoptați - Maddox (10 ani) , Pax (8 ani) și Zahara (7 ani) - și trei biologici - Shiloh (5 ani ) și gemenii Knox și Vivienne (3 ani și șapte luni).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 28 Februarie 2012
Stire din Monden : Ce nu fac părinții de dragul copiilor
Pagina a fost generata in 2.4964 secunde