Ce gest neașteptat vrea să facă Robert Pattinson

294
Ce gest neașteptat vrea să facă Robert Pattinson - robertkristen-1351599692.jpg
Fanii din întreaga lume ai seriei "Twilight" au fost încântați la auzul veștii că vampirii lor preferați, care formau un cuplu atât în viața reală, cât și pe marele ecran, s-au împăcat. Se pare însă că visul frumos este pe cale să se sfârșească, unul dintre cei doi răzgândindu-se în legătură cu împăcarea. 


Potrivit CDL, Robert Pattinson nu este în totalitate convins de reînceperea relației cu Stewart și se plânge chiar prietenilor apropiați că nu o mai vrea pe actuala lui parteneră.

"Încă de când s-au împăcat, Kristen se comportă cu totul diferit. Este dependentă de el și observă că Rob nu mai este la fel de implicat ca înainte. Mai mult decât atât, prietenii și apropiații nu sunt deloc de acord cu reluarea relației, motiv pentru care ea simte nevoia să se agațe de el. Pur și simplu i s-a băgat pe sub piele, l-a sunat și i-a scris mesaje continuu", a spus o sursă din anturajul actorului pentru "In Touch".

Aceeași sursă susține că Stewart este atât de nesigură încât îl asaltează mereu cu întrebări obositoare precum: "De ce n-ai sunat?", "Ești supărat pe mine?", "De ce nu vrei să ne vedem?", care îl supără enorm pe Robert.

Ce-i drept, aceasta este una dintre cele mai mari provocări cărora trebuie să le facă față cei care se reîmpacă după înșelăciune: să-și cucerească nu doar partenerii trădați, ci și pe apropiații și rudele lor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.76 secunde