Ce mesaj a postat Consuelo, după scandalul infidelității lui Adi Mutu

335
Ce mesaj a postat Consuelo, după scandalul infidelității lui Adi Mutu - media136974592175756200-1406632996.jpg
De câteva luni zvonurile privind un posibil divorț între Consuelo Mutu și Briliant țin primele pagini ale ziarelor. Deși el neagă cu vehemență, spunând tot timpul cât de mult își iubește soția, se pare că frumoasa brunetă trădează o anumită stare de spirit, în special în mesajele în care apare singură.

Cum nu iese fum fără foc, și Consuelo pare să fi îmăpcat cu acest gând, așa că și-a pus în ordine pagina de socializare: nu a mai postat imagini cu soțul ei, ci doar cu fetițele pe care le are cu acesta, iar mesajele din ultimele săptămâni sunt despre iubire, lumină și respectul care trebuie să existe în cuplu.

"Lumina cea mai puternică izvorăște din noi. Las-o să strălucească! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru binecuvântările din viața mea", Viața este un spectacol frumos. Să trăiești, să iubești, să respecți, să te bucuri de ea și să fii recunoscător! Viața este frumoasă", Cele mai frumoase lucruri în viață nu se cumpără cu bani: zâmbete, prietenie, companie bună", sunt mesajele soției lui Mutu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.548 secunde