Ce nu știu bărbații despre sexul cu o femeie

917
Ce nu știu bărbații despre sexul cu o femeie - e8d899dc21da6b397979704006e7b9d0.jpg
Când vine vorba despre sexul cu partenera mulți bărbați sunt în ceață. Numai că în acest caz, ceea ce nu știu ei le rănesc pe femei. Îți recomandăm să vezi care sunt lucrurile
elementare pe care bărbații nu le cunosc despre sexualitatea unei femei. În acest fel, îți poți da seama de unde izvorăsc unele greșeli pe care iubitul tău le comite în pat.

Așa că nu îți rămâne decât să-l informezi corespunzător plăcerii tale!

Femeile care au fantezii perverse nu sunt ușuratice: unii bărbați se tem de femeile cu o sexualitate puternică, pentru că au impresia că astfel de femei sunt predispuse să înșele și să-i trateze ca pe un obiect sexual. De aceea, mulți nici nu concep să aibă o relație serioasă cu o femeie care a cedat de la prima întâlnire. Ei bine, majoritatea femeilor au învățat să nu judece bărbații după fanteziile și apetitul lor sexual!

Și femeile se uită la filme porno: uneori bărbații nu realizează că și femeile au ochi și vor să vadă, nu doar să simtă. Multe femei se uită la filme pentru adulți și sunt incitate de imagini. Nu doar bărbații susțin o industrie de milioane de dolari! Așa că îndeamnă-ți iubitul să mai dea pe la sală și să se consulte cu tine atunci când se află în magazinul de lenjerie intimă.

Sexul anal le incită pe femei, dar doar ca fantezie: și femeile sunt incitate de ideea de a face sex anal, dar marea majoritate n-ar încerca sub nicio formă genul acesta de penetrare, adesea neigienic și dureros.

Și pentru femei sexul reprezintă 50% dintr-o relație: sunt femei care nu renunță la o relație defectuoasă pentru că sexul este fantastic, așa cum sunt și femei care pun punct unei relații pentru simplul motiv că nu mai sunt satisfăcute sexual.

Femeile sunt unice, dar toate au același buton al plăcerii: bărbații se plâng că femeile sunt prea complicate în pat și că ce-i place uneia, nu-i place alteia. Oricâte diferențe ar fi, un lucru rămâne la fel: stimularea clitorisului reprezintă cheia de a aduce ORICE femeie la orgasm. Învață-l pe iubitul tău să îți atingă clitorisul și în timpul sexului, nu doar în timpul preludiului.

Orgasmul unei femei vine greu și pleacă repede: două lucruri importante pe care bărbații nu le știu despre orgasmul unei femei sunt acestea – sunt necesare în medie 20 de minute de sex penetrativ pentru a ajunge aproape de el (nu două minute) și orice schimbare din peisaj ne aduce în punctul 0. Citeste mai departe...

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 20 Aprilie 2011
Stire din Monden : Oana Zăvoranu și-a pus silicoane
Miercuri, 20 Aprilie 2011
Stire din Monden : Cum să ai succes la femei?
Marţi, 19 Aprilie 2011
Stire din Monden : Fobii sexuale incredibile!
Pagina a fost generata in 1.6287 secunde