Ce nu vor femeile în timpul preludiului

415
Ce nu vor femeile în timpul preludiului - 6a4e79d93dcabe3ec1a1562b87c18bcb.jpg
Preludiul este foarte important pentru unele femei, care nu pot să conceapă o partidă de amor fără această parte de inceput. Din păcate, din dorința de a-i face pe plac iubitei doar ca să nu o supere, mulți bărbați comit greșeli majore in timpul preludiului, care o determină pe femeie să nu maiaibă chef de nimic. Vezi ce să nu faci, pentru ca să nu-i strici cheful.

1. Timpul

Poate nu îți place să pierzi câteva minute sau zeci de minute cu săruturi tandre, îmbrățișări și mângâieri moi, dar asta nu înseamnă că trebuie să te arăți agitat și grăbit. Ori execuți mușcările ca la carte, ori îți iei gândul de la preludiu. Nu te grăbi, doar ca să termini și în nici un caz nu te uita pe furiș la ceas să calculezi cam de câte minute e nevoie să o dezmierzi până când o să treceți la acțiune.

2. Vulgaritatea

Unele femei au nevoie de tandrețe, iar altora le place brutalitatea. Totuși, preludiul nu este momentul în care să faci pe bărbatul dur, deoarece e posibil să o sperii sau chiar să o faci pe iubita ta să se simtă jignită. Aprinde-i focul pasiunii, iar mai apoi te poți juca mai agresiv, fără a întrece însă limitele impuse de ea.

Citeste mai departe...




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
Stire din Monden : Nicolas Cage nu va mai filma la Constanța!
Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
Stire din Monden : "Noroc că am socrii la Constanța"
Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
Stire din Monden : "Aladin și lampa fermecată"
Pagina a fost generata in 3.2164 secunde