Ce și-ar fi dorit Catrinel Sandu să ajungă

1280
Ce și-ar fi dorit Catrinel Sandu să ajungă - catrinelsandu2-1316704836.jpg
Catrinel Sandu a avut o copilărie plină de peripeții. "Eram băiețoasă, neastâmpărată, energică, dar și foarte prietenoasă, îi cuceream pe cei din jur cu o mare ușurință. Nu-mi plăceau păpușile, preferam jocurile de băieți: fotbal, cornete, concurs cu bicicletele, cățăratul în copaci, motiv pentru care eram tot timpul plină de vânătăi. Mai am și acum urmele zbuciumatei mele copilării", a mărturisit vedeta pentru Showbiz.ro.
În copilărie, Catrinel Sandu a fost și protagonista mai multor boacăne. "Am dispărut și de acasă. Bunica m-a lăsat zece minute în fața blocului cu niște copii mai mari și eu am fugit cu ei să vedem un spectacol. Ce a urmat e lesne de închipuit: alertarea părinților, operațiunea «căutarea» (care a durat destul de mult) și, în cele din urmă, recuperarea mea. Dar nu m-au găsit în public, ci pe scenă. Micuță fiind, îi atrăsesem atenția unuia dintre ar-tiști. Familia mea cred că a tras o sperietură zdravănă. Spaima unor părinți care nu își mai găsesc copilul este cruntă".
Lucrurile s-au schimbat când Catrinel a intrat la liceul de coregrafie. "Dacă viața nu mi-ar fi purtat pașii spre balet și televiziune, aș fi dat la Academia de Poliție", mai spune ea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 23 Septembrie 2011
Stire din Monden : Croitorul lui Hitler își cere scuze
Vineri, 23 Septembrie 2011
Stire din Monden : Provocatoare la piscină
Vineri, 23 Septembrie 2011
Stire din Monden : Carla Bruni va naște de Ziua Germaniei
Vineri, 23 Septembrie 2011
Stire din Monden : Cum se menține în formă Anna Lesko
Pagina a fost generata in 2.7719 secunde