Ce-și dorește Andreea Raicu de la un bărbat

424
Ce-și dorește Andreea Raicu de la un bărbat - oneraicudiamante455x650-1332274429.jpg
La vârsta la care multe femei sunt căsătorite și au o familie, prezentatoarea TV Andreea Raicu (34 ani) este singură, dar nu disperă. Vedeta de la Prima TV spune că se simte bine fără un bărbat alături și crede că femeile nu ar trebui să recurgă la compromisuri de teama singurătății.

"Acum sunt singură și îmi este bine. Nu cred că o femeie frumoasă are mai mult sau mai puțin noroc în dragoste decât un om normal. Plus că frumusețea e relativă, trecătoare și etaloanele frumuseții se schimbă cu anii. Nu sunt ipocrită să spun că exteriorul nu contează, dar nu frumusețea e ceea ce menține un cuplu împreună. Cred că femeile trebuie să aibă încredere în ele, să aibă grijă de ele, să gândească pozitiv și cu siguranță își vor întâlni dragostea. Nu trebuie să facem compromisuri de frica singurătății, iar dragostea, relația trebuie să fie acel ceva în care ne regăsim, în care putem să fim noi înșine. Îmi doresc ca toate femeile să aibă curajul să facă alegerile care să le facă fericite pentru că eu cred cu tărie că fericirea este o alegere personală", a declarat Andreea Raicu, pentru Pro TV Magazin.

Întrebată ce apreciază cel mai mult la un bărbat, aceasta a spus: "Un bărbat trebuie să fie și să se comporte ca un bărbat. Apreciez buna creștere, corectitudinea, politețea, inteligența, umorul, asumarea, atenția și respectul pentru cei din jur".

Andreea Raicu a avut de-a lungul timpului câteva relații cu bărbați celebri, însă niciunul nu i-a furat definitiv inima. Fotbalistul Cristian Chivu, cântărețul și actorul Tudor Chirilă sau afaceristul spaniol Federico Rivero sunt câțiva dintre bărbații cu care prezentatoarea TV a trăit frumoase povești de amor. Din păcate, cu final nu tocmai fericit! 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 21 Martie 2012
Stire din Monden : Inna a trăit cutremurul din Mexic
Miercuri, 21 Martie 2012
Stire din Monden : E important să fim fideli sexual?
Miercuri, 21 Martie 2012
Stire din Monden : Liviu Vârciu: "Nu sunt om de afaceri"
Pagina a fost generata in 1.2857 secunde