Ce vedete concurează la "Dansez pentru tine"

1110
Ce vedete concurează la

Jojo, Catrinel Sandu, Andreea Ibacka și Aylin Cadîr sunt vedetele feminine care vor concura în cel de-al doisprezecelea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine".

Lista cu distribuția feminină a noului sezon "Dansez pentru tine" este, de ieri, oficială. Cele patru vedete feminine care se vor lupta în ringul visurilor după jumătatea lunii octombrie, la PRO TV, sunt pregătite să-și folosească toate atuurile pentru a împlini visul partenerilor alături de care vor concura în sezonul al doisprezecelea.
Jojo, actrița din "Serviciul Român de Comedie" care va începe din octombrie la PRO TV, actrițele Andreea Ibacka și Aylin Cadîr și coregrafa Catrinel Sandu, care se va întoarce din America special pentru acest proiect, sunt fetele care au răspuns afirmativ provocării de a duce o luptă în pași de dans pentru a ajuta o persoană aflată la nevoie.
Pentru Jojo, participarea la "Dansez pentru tine "înseamnă, pe lângă misiunea nobilă de a fi alături de un om aflat la nevoie, împlinirea celui mai mare vis al ei din copilărie: acela de a dansa. Jojo și-a dorit de când se știe să devină balerină și chiar a studiat baletul un an și jumătate, mergând apoi la cursuri de dans standard și din nou la balet când a mai crescut: "La trei ani, mă prefăceam că merg în poante. Așa am distrus câteva perechi bune de pantofi", glumește actrița.
Deși dansul a fost prima ei iubire, Jojo iubește mișcarea în general, practicând baschet, aerobic și înot. Dintre toate provocările coregrafice care o așteaptă la "Dansez pentru tine", Jojo se gân-dește cu nerăbdare la tangoul argen-tinian și la rumba, "două dansuri care transmit pasiune, dorință, iubire... Ce poate fi mai frumos?!", crede ea.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 29 Septembrie 2011
Stire din Monden : Află ce regretă Catrinel Sandu!
Pagina a fost generata in 0.8039 secunde