Cele mai ascunse secrete ale femeilor

480
Cele mai picante mistere ale femeilor sunt dezvăluite bărbaților în continuă căutare de tehnici de cucerire, în rândurile ce urmează.

Ce înseamnă pentru o femeie să primească flori...

Florile sunt…flori. Nu zic că nu sunt frumoase, sau nu sunt un gest drăguț. Este frumos să primești un buchet de flori din partea unui prieten sau din partea iubitului. Însă noi femeile suntem un mic șablon care trebuie etalat în fața a cât mai multor persoane. Ce vreau să spun este că, o mică broșă care poate costa chiar și 10 lei, va fi mult mai interesantă decât un buchet de trandafiri de cinci ori mai scump. Florile stau în casă, în vază, nu le vede nimeni. Broșa iese la plimbare, creează noi subiecte pentru un prânz cu fetele.

Ce înseamnă pentru o femeie să fie însărcinată...

Este fabulos! Cel mai frumos lucru din lume, toată atenția se îndreaptă asupra ta, toată lumea îți oferă câte ceva, și cel mai mișto lucru care se întâmplă când o femeie este însărcinată, este acela că poate face mici escapade în lumea culinară fără să țină cont de kilogramele în plus.

Ce înseamnă pentru o femeie să poarte tanga...

Nici măcar nu îmi mai amintesc când am purtat prima oară. Cert este că ne-am obișnuit atât de tare cu ei încât nu simțim nimic. Singurul lucru pe care îl simțim este frigul, iarna!

Ce înseamnă pentru o femeie să fie implicată într-o relație...

Este lucrul de care ne este cea mai mare teamă. O relație înseamnă responsabilități, înseamnă timp și efort. Ne este foarte frică de aceste lucruri. Trebuie să dăm explicații, trebuie să cerem părerea partenerului, dar totuși adorăm să fim într-o relație. Sună ca un paradox, nu? Dacă avem un partener, avem un sprijin, avem posibilitatea de a simți acei fluturași în stomac, iar pentru aceste aspecte.. acceptăm responsabilitățile!

Ce înseamnă pentru o femeie să îți cunoască părinții...

Atunci când spunem că nu vrem, că suntem rușinate, sunt pure pretexte. De fapt, abia așteptăm să facem cunoștință cu părinții voștri. Acest lucru ne oferă siguranță și ne face să avem mai multă încredere în bărbatul de lângă noi. Ne place să auzim ce a zis mama-soacră despre noi, dar să fie de bine.

Ce înseamnă pentru o femeie să plângă...

Femeile sunt siropoase, din cale afară. Așa că, să luați aminte că nu suntem foarte rănite atunci când ne smiorcăim. Noi plângem și la desene animate, așa că să nu vă mire dacă ne curg șiroaie de lacrimi când refuzați să mâncați cina preparată de noi.

Ce înseamnă pentru o femeie să se dezbrace în fața unui bărbat...

Oricum suntem un pic complexate de cum arătăm, iar dacă mai este și prima dată când ne vedeți dezbrăcate, încercați să o faceți într-un loc cât mai întunecat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Noiembrie 2011
Stire din Monden : Daniela Crudu are interzis la sex
Pagina a fost generata in 0.9564 secunde