Cele mai sexy 10 femei din politică

1584
1. Mara Carfagna

Mara Carfagna este un fost model și este cunoscută ca fiind "cel mai frumos ministru din lume". Ea face parte din cabinetul premierului Silvio Berlusconi. Aceasta a pozat topless pentru coperta revistei Maxim.

2. Vera Lischka

Este o fostă înnotătoare olimpică, iar în anul 2003 ea a fost aleasă în Camera Superioară a Parlamentului austriac. Înainte de a deveni politician a făcut parte și din armata austriacă.

3. Ruby Dhalla

Este un politician din Canada, cu origini indiene. Ea este una din primele femei Sikh ce au intrat în Camera Comunelor din Canada. Dhalla are o diplomă în Biochimie, a avut o scurtă carieră în actorie și a fost finalistă la Miss India Canada.

4. Anna-Maria Galojan

Anna-Maria Galojan a fost acuzată că a furat bani de la Mișcarea Europeana Estonia. Ea a protestat împotriva acestei acuzații apărând nud pe coperta Playboy.

5. Yulia Tymoshenko

Este singurul prim-ministru din această listă. Ea a fost în fruntea cabinetului ucrainean pentru două mandate. Este foarte cunoscută pentru modul aparte în care își aranjează părul. A intrat în lumea politică în anul 1996, scrie ibnlive.

6. Yuri Fujikawa

Yuri Fujikawa a participat și a și câștigat alegerile din consiliul orașului Hachinohe pe vremea când avea 27 de ani.Fujikawa a absolvit facultatea din Teiko University, iar dragostea pentru politică i-a fost insuflată de către tatăl său.

7. Elena Udrea

Elena Udrea este ministrul Dezvoltării și Turismului din România. Este membru al parlamentului încă din 2008. Cariera sa politică a fost presărată de-a lungul timpului cu nenumărate controverse și scandaluri din cauza soțului său, Dorin Cocoș.

8. Eva Kaili

Este de profesie arhitect. Kaili a candidat și a câștigat alegerile locale din Thessaloniki la doar 20 de ani.

9. Alina Kabaeva

Este o fostă campioană olimpică la gimnastică ritmică. Se spune despre ea că a fost amanta fostului președinte rus, Vladimir Putin.

10. Julia Bonk

A fost aleasă în Parlamentul german încă de la vârsta de 18 ani. A fost implicată într-un scandal unde era acuzată de consum de droguri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011
Stire din Monden : Bombă în lumea mondenă!
Pagina a fost generata in 1.5969 secunde