Cele mai șocante momente din showbizul internațional în 2011

558
Cele mai șocante momente din showbizul internațional în 2011 - ashtonkutcherdemimoore-1325113526.jpg
Anul care se apropie de final a fost unul plin de evenimente în showbizul internațional. Scandaluri, despărțiri, drame, toate au fost analizate și a fost realizat un top al celor mai importante evenimente, scrie thesun.co.uk.

Iată care sunt cele mai importante evenimente din topul alcătuit de "The Sun".

Moartea lui Amy Winehouse. Cântăreața a decedat în luna iulie, din cauza ex-cesului de alcool.

Cheryl Cole, eliminată de la X Factor SUA. Producătorii show-ului s-au temut că publicul american nu o va putea înțelege pe artistă, din cauza accentului ei britanic mult prea puternic.

Conrad Murray, doctorul lui Michael Jackson, condamnat la închisoare. Medicul va sta în spatele gratiilor timp de patru ani, fiind găsit vinovat de moar-tea Regelui muzicii pop.

Demi Moore și Ashton Kutcher s-au despărțit. Se pare că Demi Moore știa foarte bine că soțul este infidel, dar ultima escapadă a acestuia a fost de neiertat, astfel că celebra actriță a decis să pună piciorul în prag și să se despartă de Ashton Kutcher.

Justin Bieber a răsuflat ușurat că nu a devenit tătic. Bieber a fost supus unui test ADN, prelevându-i-se o probă de salivă. Rezultatul a fost îmbucurător pentru artistul care a negat tot timpul că ar avea un copil cu tânăra în vârstă de 20 de ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.213 secunde