Celia: "El a venit în vacanță, dar s-a îndrăgostit de mine și n-a mai plecat"

553
Celia:
Frumoasa artista Celia a lăsat muzica deoparte pentru a se ocupa de viața personală, iar acum trece printr-un moment foarte important în viața ei. Bruneta se pregătește de nuntă.

"La șapte decembrie m-a cerut de soție, iar la șapte mai se împlinește un an de când suntem împreună, așa că vom marca această dată și vom face cununia civilă", a spus Celia. Departe de țara în care s-au născut, cântăreața și iubitul ei vor oficia momentul în Australia, alături de familiile lor și de cei apropiați, urmând ca în vară, mai precis la 25 august, să facă nunta. "Vom face nunta în țară, la Deva. Rochița deja am cumpărat-o și abia aștept momentul. Pentru mine, Ardeli este cel mai bun bărbat din lume", a mai spus cântăreața.

"Este exact ce mi-am dorit, nu credeam că voi găsi un asemenea bărbat extraordinar. El a venit în vacanță, dar s-a îndrăgostit de mine și n-a mai plecat. La sfârșitul lunii august vom merge amândoi în Australia, unde locuiește el, la nunta fratelui său, și o să-i cunosc și familia. Deși cu mama lui vorbesc des pe Skype, pe Internet. Mi-a dat voie managerul meu, Costi Ioniță, să stau trei săptămâni, cu indulgență. La dus nu-mi va fi greu pentru că plecăm amândoi, avem de zburat cu avionul vreo 30 și ceva de ore, dar la întoarcere, el va mai rămâne și mă întorc singură", a explicat artista despre iubitul ei, scrie showbiz.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3868 secunde