Charlie Sheen revine în echipa serialului TV "Doi bărbați și jumătate"

624
Charlie Sheen revine în echipa serialului TV
Actorul american Charlie Sheen revine în echipa serialului "Doi bărbați și jumătate", după ce a semnat un contract pentru un salariu de circa 2 milioane de dolari pe episod, pe două sezoane, cu postul de televiziune CBS, informează variety.com. Contractul a fost semnat luni, după mai multe luni de negocieri între reprezentanții lui Sheen și divizia TV a Warner Bros.
"Ca să închei cele două luni și jumătate de speculații, vreau să spun că sunt nerăbdător să mă întorc la CBS. Vreau să îi mulțumesc lui Les Moonves (directorul CBS, n.r.) pentru sprijin", a declarat Charlie Sheen.
La începutul lunii aprilie, anumite surse declaraseră că Charlie Sheen părăsește echipa serialului "Doi bărbați și jumătate", după ce producătorii au refuzat să-i plătească un salariu de 2 milioane de dolari pe episod.
Sheen, cel mai bine plătit actor de televiziune, a cerut un salariu de 2 milioane de dolari pe episod pentru sezonul al optulea al serialului TV.
Aflat în prezent la sezonul al șaptelea, serialul are, în medie, 15,2 milioane de telespectatori, fiind cel mai popular sitcom al postului CBS.
Actorul s-a întors pe platourile de filmare la începutul lunii martie, după ce a petrecut o perioadă într-o clinică de dezintoxicare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8453 secunde