Cinci soluții pentru a evita ejacularea prematură

661
Cinci soluții pentru a evita ejacularea prematură - c5ea45be59323773a513c253de96a129.jpg
Unul din trei bărbați suferă de ejaculare prematură, dar această problemă sexuală are și remedii. Află care sunt acestea și cum poți deveni un amant mai bun și de mai "lungă durată".

Ejacularea prematură este una din cele mai comune probleme sexuale din zilele noastre. Studiile arată că unul din fiecare trei bărbați suferă de această stânjenitoare problemă. Dar există soluții, multe din ele la îndemână, fără a apela la doctor sau medicamente. Sunt câteva metode care pot "vindeca" ejacularea prematură și pot face sexul să fie din nou plăcut pentru orice bărbat.

1. Mănâncă sănătos.

Ceea ce introducem în organism, prin alimentație, este foarte important și mâncatul sănătos de obicei dă rezultate pozitive asupra corpului nostru. Dacă mănânci cu regularitate "junk food" sau mâncare cu prea multă grăsime, acest lucru se reflectă în activitatea ta sexuală. Asigură-te că mănânci suficiente legume, fructe, mâncăruri fără grăsimi, bea multă apă și vei observa deja schimbări în comportamentul tău în pat.

2. Controlează-ți gândurile.

Odată "adânciți" în activitatea sexuală, majoritatea bărbaților nu mai au niciun alt gând în minte, cu excepția a ceea ce fac: sex! Evită ejacularea prematură gândindu-te la alte lucruri, poate la o veste proastă, reamintește-ți că ai de plătit facturile, orice non-sexual care te ajută să te "calmezi".

Citeste mai departe...




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011
Stire din Monden : Paul McCartney va cânta la nuntă
Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011
Stire din Monden : Suspectă de pancreatită acută
Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011
Stire din Monden : Al șaptelea album Britney Spears
Vineri, 07 Ianuarie 2011
Stire din Monden : «Nu vrea să facem sex oral»
Pagina a fost generata in 1.7095 secunde