Cine este noua cucerire a Prințului Harry?

307
Cine este noua cucerire a Prințului Harry? - iubitaprintulharry-1342964855.jpg
Prințul Harry este cunoscut ca un mare cuceritor, de aceea apariția lui la premiera filmului Batman cu o domnișoară frumoasă la braț nu a mirat pe nimeni. Numai că domnișoara în cauză nu era iubita "oficială", modelul de lenjerie intimă, Florence Brudenell-Bruce, în vârstă de 25 de ani.

Prințul a fost văzut cu o nouă domnișoară, Cressida Bonas, în vârstă de 23 de ani, care este și ea model, dar pentru brandul de lux Burberry. Posibila nouă cucerire a Prințului Harry își dorește să fie actriță și i-a fost introdusă fratelui lui William de către Prințesa Eugenie, o prietenă apropiată a celui mai mic dintre fiii lui Lady Di.

Cressida Bonas l-a însoțit pe Prințul Harry la o petrecere orga-nizată în Freemason’s Hall din Covent Garden. Acesta nu a fost ultimul eveniment la care cei doi au fost împreună în acea seară. Mai târziu, prințul Harry și Cressida Bonas au fost văzuți în club, unde s-ar fi și sărutat. Cressida a părăsit clubul la ora 4 dimineața, urmată la numai 10 minute de Prințul Harry.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1083 secunde