Cine i-a furat Monicăi Gabor toți banii din cont

1215
Cine i-a furat Monicăi Gabor toți banii din cont - monicagabor-1317232729.jpg

Monica Gabor ar putea fi catalogată drept o soră model, mai ales de când a decis să-i dăruiască surorii sale, Alina, rochia pe care a purtat-o și ea la propria nuntă, pentru a o ajuta să strălucească în cea mai fericită zi a vieții sale. Mai exact pe 29 octombrie, când îi va jura credință veșnică lui Marius, un fost infractor care a făcut mai bine de doi ani de închisoare după ce a fost arestat pe aeroportul din Roma, potrivit ziarului CanCan. 


Relația dintre cele două surori nu a funcționat mereu ireproșabil. Nu mai departe de finele anului trecut, Alina și Monica au avut o altercație, care a degenerat grav, surorile ajungând să-și adreseze cuvinte grele. Surse din preajma Alinei Gabor ne-au dezvăluit faptul că Moni ar fi făcut-o cu ou și cu oțet pe aceasta, după ce a aflat că-i lipsesc bani dintr-un cont la care amândouă aveau acces. Povestea celor care au auzit-o, parte din gura Alinei, parte din gura doamnei Bulai, suna astfel. Înainte de a deveni, oficial, doamna Columbeanu, Monica a încercat să se pună la adăpost strângând într-un cont banii de buzunar pe care îi primea de la viitorul ei soț. Au trecut anii, iar banii au rămas acolo și au făcut pui. În tot acest timp, Moni a dus o viață de huzur alături de Irinel Columbeanu și nu a avut nevoie de ei. Au venit însă și vremuri de restriște și, în decembrie anul trecut, fără susținerea milionarului, Monica, aflată în America, și-a amintit de economii. Când să umble la bani, surpriză! Contul era gol, iar singura care avea acces la el era Alina. Se pare că aceasta ar fi folosit banii, câteva mii de euro, pentru a plăti avocații iubitului închis pentru falsificare de carduri, fără să o anunțe și pe mezină. Potrivit unor surse, Monica a pus mâna pe telefon, a sunat la Bacău și a început scandalul! "Hoațo!" și "depravato" ar fi fost doar câteva dintre apelativele pe care le-au schimbat surorile Gabor în cadrul convorbirii.


Tensionatul episod se regăsește și în dezvăluirile făcute de mama fetelor, lui Irinel Columbeanu pe filmările postate de milionar pe Youtube. Femeia a descris felul în care Alina o critica pe Monica, astăzi sora model. Probabil că apariția chinezului Lhamo în viața ei și, implicit, redresarea financiară, au făcut-o să uite de datorie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Septembrie 2011
Stire din Monden : "M-a întrebat dacă sunt virgină!"
Joi, 22 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Sprijin financiar pentru biserică
Pagina a fost generata in 0.4857 secunde