Claudia Schiffer a dat naștere celui de-al treilea copil

576
Claudia Schiffer a dat naștere celui de-al treilea copil - b71be6158db795110d0fdb889d72171c.jpg
Supermodelul, în vârstă de 39 de ani, care recent a pozat goală pe coperta revistei germane "Variety", a dat naștere unei fetițe, cel de-al treilea copil pe care îl are alături de soțul său, regizorul britanic Matthew Vaughn, infor-mează BBC.
Fetița, născută vineri la un spital din Londra, este cea de-a doua fiică a cuplului. Cei doi mai au un fiu, pe nume Caspar, în vârstă de șapte ani, și o fiică, Clementine, de cinci ani.
În anunțul făcut în numele cuplului nu este specificat numele nou-născutului, însă se precizează că atât mama, cât și bebelușul, se simt bine. "Claudia Schiffer și Matthew Vaughn sunt mândri să anunțe nașterea fiicei lor, vineri, 14 mai, după prânz", se arată în anunțul transmis în numele celor doi.
Schiffer și Vaughn s-au cunoscut la o petrecere în Los Angeles. Cei doi aveau o relație de 16 luni când s-au căsătorit, pe 25 mai 2002.
Schiffer a pozat goală cu doar câteva săptămâni înainte de a naște, iar o fotografie a sa apare goală pe coperta revistei "Vogue" din Germania din luna iunie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4923 secunde