Clipe grele pentru Janet Jackson: "Rugați-vă pentru mine"

114
Clipe grele pentru Janet Jackson:
Clipe grele pentru Janet Jackson. Cântăreața va fi supusă unei operații despre care nu vrea să spună nimic și a fost nevoită să își amâne toate concertele din următoarele luni, scrie libertatea.ro



Janet Jackson a făcut anunțul pe pagina ei de Facebook, precizând că nu va da alte detalii despre afecțiunea pe care o are.

În aceste condiții, artista își amână turneul "Unbreakable" până în primăvară, urmând ca datele tuturor concertelor să fie reprogramate.


"Am aflat de la medici că trebuie să mă operez cât mai curând. Cu regret vă anunț că trebuie să amân turneul "Unbreakable" până în primăvară. Fiecare dată va fi reprogramată. Vă rog să vă păstrați biletele. Rugați-vă pentru mine, pentru familia mea și pentru întreaga companie, în aceste clipe grele. Nu voi mai face niciun comentariu în plus", a scris artista, pe contul ei oficial.

În ultimii ani, Janet Jackson a dispărut aproape complet din viața publică și a evitat atenția presei internaționale, adoptând un stil de viață foarte discret și locuind mai mult în Orientul Mijlociu, alături de cel de-al treilea soț al ei, omul de afaceri Wissam Al Mana.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6085 secunde