Concurs Club-cocktail cu seducție, dans și ciocolată

655
Iubitorii de ciocolată și dans și-au putut manifesta afinitățile, joi seara, în club "New Orleans" (Cireașă), în cadrul concursului "Axe Chocolate Party", care are ca miză finală o excursie la Amsterdam.
Concursul se desfășoară pe plan național, iar Constanța este unul dintre cele nouă orașe gazdă, alături de Cluj, Timișoara, Sibiu, Iași, Brașov, Craiova, București și Galați. Băieții prezenți la petrecere au trebuit să strângă cât mai multe brățări cu însemnul "Victim", accesoriu oferit fetelor care intrau în club. Și fetele au ieșit în avantaj, primind câte un cocktail cu ciocolată pentru brățara oferită băieților. Timpul alocat strângerii de accesorii a fost de o oră și jumătate, după care primii cinci "vânători" care au acumulat cele mai multe brățări au primit ciocolată și un spray, piese cu care, ajutați de imaginație, au sedus dansatoarele.
Atracția principală a fost chocolate wrestling-ul. Mai exact, două amazoane în costum de baie s-au bătut, preț de un sfert de oră, în ciocolată lichidă, într-un bazin special amenajat pentru lascivitate premeditată.
Câștigătorul concursului a fost Robert Stoian, cu un palmares de 23 de fete deposedate de brățările de victimă. Norocosul seducător a fost răsplătit cu o masă în club și consumație de 1000 lei, alături de una dintre fetele care s-au bătut cu ciocolată. Premiile nu se termină aici, câștigătorul urmând să plece la marea finală a concursului, care se va desfășura la sfârșitul lunii, în capitală. Aici, finaliștii din toate cele nouă orașe se vor întrece în ale seducției cu ciocolată pentru a câștiga potul cel mare, o excursie la Amsterdam. Câștigătorul va putea lua cu el trei prieteni, dar nu vor lipsi nici însoțitoarele de sex opus – patru modele din partea organizatorilor.
"În urma unui studiu realizat pe subiecți de gen feminin, în mai multe țări, s-a stabilit ca ciocolata este asociată în primul rând cu sexul; de aici și specificul evenimentului", a spus Anca Buzea, reprezentant al organizatorilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7777 secunde