Concertul Guns N’ Roses de la București va avea loc pe 21 septembrie

274
Concertul trupei Guns N’ Roses de la București va avea loc pe 21 septembrie, la Romexpo, așa cum fusese anunțat inițial, informează organizatorii, D&D East Entertainment, după ce luni au apărut informații potrivit cărora toate show-urile turneului Guns N’ Roses sunt anulate.
"Managementul GNR ne-a informat că a avut loc un atac asupra contului de Twitter al solistului Axl Rose și că informația postată potrivit căreia turneul a fost anulat este complet falsă. În acest moment se lucrează la remedierea situației. Dorim să dăm asigurări ferme tuturor fanilor că nu există niciun fel de problemă, concertul din București urmând să aibă loc pe 21 septembrie, așa cum a fost programat, la fel ca și toate celelalte concerte din turneu", declară Denise Săndulescu, director general D&D East Entertainment.
Pe contul de Twitter al lui Axl Rose, solistul Guns N’ Roses, a apărut, duminică, informația potrivit căreia toate concertele trupei din perioada următoare au fost anulate oficial. "Toate concertele următoare ale Guns N’ Roses sunt anulate oficial. Contactați, vă rog, organizatorii pentru a vă recupera banii (pe biletele achiziționate, n.r.)", scria pe contul lui Axl Rose de pe Twitter.
Biletele pentru concertul pe care trupa Guns N’ Roses îl va susține la Romexpo pe 21 septembrie au fost puse în vânzare în exclusivitate prin Eventim și pot fi cumpărate din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești și online, de pe www.eventim.ro. Sunt disponibile trei categorii de bilete: VIP - tribună, cu prețuri între 266,3 lei și 298,2 lei, în funcție de poziționare, Golden Circle - în fața scenei, la prețul de 191,7 lei și Normal Circle - la prețul de 127,8 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 18 August 2010
Stire din Monden : Michael Douglas are cancer la gât
Pagina a fost generata in 2.2532 secunde