Connect R: "Eu mă gândesc să mai fac copii"

177
Connect R:
Au trecut mai bine de 8 luni de când celebrul cuplu, Connect’R și Misha, au devenit părinți. Din acel moment, viața celor doi s-a schimbat, cum era firesc de altfel, însă mai mult de atât, fericitul tătic ne-a făcut câteva declarați de-a dreptul impresionante.


 "Maia este foarte bine. Crește, mulțumim Domnului. Are 8 luni iar prima oară a spus «Tata», mama nu a spus încă. De când sunt tată stau mai mult pe acasă. În situațiile astea, omul nu mai trăiește pentru el. Trăiește prin copilul lui, pentru copilul lui. Satisfacția de părinte este diferită de cea de-a fi un artist de succes, dar dacă ar fi să punem în balanță, cu siguranță ar cântări mult mai greu familia", a dezvăluit Connect’R.


În comparație cu alte familii din showbiz, care nu se împovărează cu mai mult de un copil, Connect’R și Misha își doresc mai mulți, însă lasă totul în seama Domnului. "Eu mă gândesc să mai fac copii, dar Dumnezeu se gândește înaintea mea. Eu mai vreau minim încă un copil, dar dacă Dumnezeu are milă de sufletul nostru, ne va da mai mulți", a încheiat artistul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Septembrie 2014
Stire din Monden : Connect R și Misha au spus "Da!"
Vineri, 14 Martie 2014
Stire din Monden : Connect R, la un pas de moarte
Pagina a fost generata in 1.7043 secunde