Connect-R, în scandal cu dansatorii pentru că nu i-a plătit

338
1
Connect-R, în scandal cu dansatorii pentru că nu i-a plătit - connectr-1378908958.jpg
Connect-R nu și-a mai plătit colegii de trupă, zece la număr, deși vara asta a încasat peste 130.000 de euro din concerte. Pentru că nu au din ce trăi, doi dintre angajați l-au amenințat pe solist cu demisia, iar artistul i-a luat peste picior, dându-le de înțeles că doar prezența lui pe scenă contează în ochii fanilor, scrie libertatea.ro.

Connect-R încasează în jur de 4.500 de euro pentru fiecare concert, sumă din care trebuie să-i plătească și pe cei zece membri ai trupei, dintre care patru dansatori, cărora le-a promis câte 250 de lei, și șase instrumentiști, cu care are o înțelegere pe 440 de lei de persoană.

Dacă le achită onorariile, el tot ar rămâne în buzunar, cel puțin teoretic, cu circa 3.500 de euro.

Numai că, din motive doar de el știute, solistul se dovedește a fi un șef care nu e cu plata salariilor la zi, întârzierile lungi, de câteva săptămâni, agitând spiritele printre colegii lui de scenă.

Mai mult, Connect- R a redus drastic onorariile dansatorilor (foști finaliști la emisiunea "România dan-sează", iar când doi dintre ei l-au amenințat că demisionează, solistul, căruia i s-a urcat succesul la cap, le-ar fi replicat, conform apropiaților, pe un ton zeflemitor: "Fanii vin pentru mine, nu pentru trupă".

Totuși, în urma revoltelor justificate ale colegilor săi, Connect-R a revenit la sentimente mai bune și a promis că le va achita restanțele, însă pe rând, câte unui membru al trupei pe săptămână, completează sursa amintită.

Comentează știrea

Mircea
12 septembrie 2013
Niciodata sa nu intri in afaceri cu tiganii!

Tipic ptr o cioara sa dea tepe. Apoi individul e atat de incantat de "farmecul" sau incat considera ca cei din trupa trebuie sa-i fie vesnic indatorati si nu trebuie sa-i plateasca. Mi-e sila!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.824 secunde