"Consuelo m-a convins să-mi schimb religia!"

230
Adrian Mutu (35 de ani), cel mai talentat fotbalist de după Gică Hagi (cu care, de altfel, împarte recordul de goluri marcate la echipa națională a României - 35), a luat o decizie care i-a schimbat deja viața: s-a pocăit! "Briliantul" s-a cumințit, iar de această dată nu sunt doar vorbe, ci există și dovezi în acest sens! Greu de crezut, după numeroase promisiuni neonorate, în pragul retragerii din fotbal, băiatul rău și scandalagiu a hotărât să lase locul unui tip liniștit și credincios.

Astfel, Mutu a devenit, în secret, adeptul sectei Creștinilor după Evanghelie. Adrian a intrat în contact cu respectivul cult acum trei ani, dar decizia de a deveni practicant a fost luată de atacant în urmă cu doar două luni și jumătate, când se întețiseră zvonurile unui posibil divorț de Consuelo. "Briliantul" a intrat în contact cu canoanele cultului Creștinilor după Evanghelie în Republica Dominicană, locul de baștină al frumoasei sale soții. Schimbarea s-a făcut însă treptat, fotbalistul fiind convins să se convertească de către Consuelo.


De altfel, soția și fetele lui sunt practicante ale sectei. Cuplul are două fetițe: Adriana (7 ani) și Maya Vega (5 ani), scrie libertatea.ro, în exclusivitate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Martie 2014
Stire din Monden : Adrian Mutu, în prag de divorț?
Pagina a fost generata in 1.684 secunde