Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete, a murit într-un accident de mașină

8200
Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete, a murit într-un accident de mașină - cornelvv1280x720-1575277767.jpg
Cornel Galeș, fostul soț al artistei Ileana Ciuculete, a murit într-un accident de mașină produs în Spania. Viviana, iubita acestuia, a confirmat decesul.

Decesul lui Cornel Galeș a fost anunțat inițial de Doina Belu, nașa lui de cununie, care spunea că a primit un telefon de la un agent de circulație din Spania care a anunțat-o cu privire la decesul acestuia. Ulterior, Viviana, femeia cu care locuia acesta în Spania după decesul Ilenei Ciuculete, a confirmat informația pentru wowbiz.ro. "Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu de să zic. Dumnezeu sa îl odihnească!", a mărturisit Viviana. Potrivit declarațiilor Doinei Belu, Galeș era în mașină cu încă două persoane, iar el era la volan.


 "Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care erau în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune", a declarat aceasta. Cornel Galeș a fost căsătorit cu Ileana Ciuculete, cântăreața de mucă populară care a murit în martie 2017, după o luptă cruntă cu boala nemiloasă, Hepatita C, la vârsta de 60 de ani. Coșmarul artistei a durat doar 6 zile și a început în mod ironic de Ziua Femeii, pe 8 martie. Cornel Galeș a fost la un pas să-și piardă viața tot într-un accident de mașină Cornel Galeș, fostul soț al artistei Ileana Ciuculete, nu a reușit să mai păcălească moartea încă o dată, după ce, în 2017, s-a aflat la un pas de a-și pierde viața, tot în urma unui accident rutier. La acea vreme, Galeș a scăpat ca prin minune.


 "Au fost mai multe momente dureroase. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva. La un moment dat, mergeam pe Șoseaua de Centură și cânta la radio o melodie cu niște versuri triste. M-am trezit cu mașina într-un parapet. Am început să plâng și nu știu cum am ajuns acolo. Aveam și ceva viteză, nu știu cum s-a întâmplat", a mărturisit Cornel Galeș, în urmă cu doi ani.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7655 secunde