Cosmina Păsărin abia mai face față oboselii

987
1
Cosmina Păsărin abia mai face față oboselii - cosminapasarin-1322658718.jpg
Obișnuită să mun-cească până la epui-zare, Cosmina Păsărin are în prezent o perioadă extrem de încărcată. Vedeta a ajuns să aibă chiar și patru-cinci evenimente pe săptămână și abia dacă mai apucă să doarmă.

Cosmina reușește totuși să strălucească la mondenități. Lunile octombrie și noiembrie sunt o adevărată mină de aur pentru Cosmina Păsărin, dar și o sursă de obo-seală extremă, din care abia reușește să-și mai revină. Dincolo de faptul că moderează o emisiune la Antena 2, vedeta face bani frumoși din jobul de maestru de ceremonii la evenimente, reușind să bată recordul în materie de baluri de boboci. Cosmina abia mai reușește să se odihnească, dar, cu toate acestea, la începutul săptămânii și-a făcut timp să ajungă și la prezentarea de modă a Laurei Lazăr, de unde și-a comandat pe loc cinci ținute. 

Comentează știrea

no name
31 august 2015
coruptie

cosmina pasarin umbla prin mall vitan cu cocainah cu clanuri de cazinouri si pagal a fost un drogat cu heroinah , ajutat de prostituate cu cocainah , cocainah cu cei de la trupa animal x pe la gara de nord intr-o vilah tipa andreea , pastile extasy

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5401 secunde