Courtney Love a pierdut custodia fiicei sale

264
Courtney Love a pierdut custodia fiicei sale - 0722189e332bf55c4d69b35432ac26ed.jpg
Cântăreața americană Courtney Love, văduva fostului solist al trupei Nirvana, Kurt Cobain, a pierdut custodia fiicei sale în vârstă de 17 ani, Frances Bean, potrivit hotărârii Curții Superioare din Los Angeles.
Un judecător din Los Angeles a decis ca solista americană, în vârstă de 45 de ani, să piardă custodia asupra fiicei sale, care a fost încredințată temporar lui Wendy O’Connor și Kimberly Dawn Cobain, mama, respectiv sora fostului solist al trupei Nirvana. Presa americană nu cunoaște până acum motivele care s-au aflat în spatele acestei hotărâri judecătorești. Nu este pentru prima oară când Courtney Love se confruntă cu o astfel de decizie, deoarece, în 2003, Frances Bean a fost încredințată bunicii sale, cântăreața americană fiind arestată și spitalizată, în acel an, din cauza consumului abuziv de analgezice.
Noua decizie a justiției americane intervine cu puțin timp înainte de lansarea celui mai recent material discografic semnat Courtney Love, intitulat "Nobody’s Daughter", care urmează să ajungă pe rafturile magazinelor de specialitate la începutul anului 2010.
Potrivit Reuters, Courtney Love a declarat într-un interviu acordat postului american National Public Radio, în 2007, că simte nevoia de a fi foarte slabă pentru a avea succes în industria muzicală, însă fiica ei i-a spus că această mentali-tate este "nesănătoasă".
"Fiica mea este inteligentă. E atât de inteligentă! Mi-a spus: «Stilul de viață la care subscrii este atât de dezgustător, mamă»", a mărturisit Courtney Love în acel interviu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 11 Decembrie 2009
Stire din Monden : Concert Metallica în România
Pagina a fost generata in 2.9563 secunde