Cristea recunoaște: "Sunt dependent de Bianca"

300
1
Cristea recunoaște:
Bianca Drăgușanu și Adrian Cristea s-au împăcat după o perioadă în care au stat despărțiți și în care s-au speculat multe lucruri legate de relația fotbalistului cu Tania Budi. 


Mai fericiți ca niciodată, cei doi au recunoscut că vor să dea o nouă șansă relației, pentru că se iubesc foarte mult. Asta deși Bianca nu a uitat suferințele prin care a trecut în ultimele luni din cauza lui.

"Se ține tare, trebuie să muncesc, trebuie să fac multe", a declarat Adi, în timp ce-și ținea iubita de mână.

Întrebați despre ce s-a întâmplat de fapt atunci când Tania Budi se lăuda la TV că are o relație cu Adi, Bianca a fost categorică: "Nu l-am disputat cu nimeni și, din punctul meu de vedere, mi s-a făcut o nedreptate. Nu trebuie neapărat să facă nebunii. El este, sau încearcă să fie, un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Nu trebuie neapărat să facă ceva".

Pe de altă parte, Cristea a recu-noscut că viața fără Bianca nu i-a fost deloc ușoară: "Provoacă de-pendență. Cred că în acest moment nu ne lipsește nimic". 


Comentează știrea

wefw
19 octombrie 2012

www.yutero.com sex gratis Ioana Tufaru, sex pe 300 lei cu un Italian www.yutero.com www.yutero.com femei sexy www.yutero.com femei frumoase

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3397 secunde