Cristi Borcea a devenit din nou tat─â! Valentin Pelinel a n─âscut gemene

729
Cristi Borcea a devenit din nou tat─â! Valentin Pelinel a n─âscut gemene - 646x4041-1551436237.jpg

Articole recomandate

Cristi Borcea a devenit din nou tat─â. So╚Ťia sa, Valentin Pelinel, a n─âscut dou─â feti╚Ťe chiar de 1 martie. Cristi Borcea nu a putut fi prezent la fericitul eveniment, el fiind ├«ncarcerat dup─â ce a fost condamnat la cinci ani de ├«nchisoare cu executare ├«n dosarul retroced─ârilor ilegale de terenuri ╚Öi plajelor din Constan╚Ťa.

Valentina Pelinel ╚Öi Cristi Borcea mai au ├«mpreun─â un b─âiat, Milan, ├«n v├órst─â de 2 ani ╚Öi jum─âtate. Valentina ╚Öi Cristi Borcea s-au cununat religios ├«n Ungaria la sf├ór╚Öitul lui septembrie 2018, na╚Öii cuplului fiind Marius Vizer, pre╚Öedintele Federa╚Ťiei Interna╚Ťionale de Judo, ╚Öi so╚Ťia acestuia, Irina Nicolae, fost─â component─â a trupei de fete ASIA.

Pe l├óng─â cei trei copii pe care ├«i are cu Valentin Pelinel, Cristian Borcea mai are 6 mo╚Ötenitori din alte rela╚Ťii. Prima sa so╚Ťie, Mihaela, i-a d─âruit trei copii: Patrick (21 de ani) ╚Öi gemenii Melissa ╚Öi Angelo (16 ani). ├Än 2007 a cunoscut-o pe avocata Dana Voiculescu, iar ├«n 2008, din iubirea lor, a ap─ârut o feti╚Ť─â, Andreina Carolyn Christine, acum ├«n v├órst─â de 11 ani.

├Än 2011, Borcea a divor╚Ťat de Mihaela ╚Öi s-a c─âs─âtorit cu Alina Vidican. Alina l-a f─âcut din nou tat─â. A n─âscut o fat─â ╚Öi un b─âiat, pe George Alexandru (7 ani) ╚Öi pe Gloria (4 ani).

Comentează știrea

Nu exist─â comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2929 secunde