Cristi Borcea a devenit din nou tată! Valentin Pelinel a născut gemene

761
Cristi Borcea a devenit din nou tată! Valentin Pelinel a născut gemene - 646x4041-1551436237.jpg
Cristi Borcea a devenit din nou tată. Soția sa, Valentin Pelinel, a născut două fetițe chiar de 1 martie. Cristi Borcea nu a putut fi prezent la fericitul eveniment, el fiind încarcerat după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri și plajelor din Constanța.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea mai au împreună un băiat, Milan, în vârstă de 2 ani și jumătate. Valentina și Cristi Borcea s-au cununat religios în Ungaria la sfârșitul lui septembrie 2018, nașii cuplului fiind Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția acestuia, Irina Nicolae, fostă componentă a trupei de fete ASIA.

Pe lângă cei trei copii pe care îi are cu Valentin Pelinel, Cristian Borcea mai are 6 moștenitori din alte relații. Prima sa soție, Mihaela, i-a dăruit trei copii: Patrick (21 de ani) și gemenii Melissa și Angelo (16 ani). În 2007 a cunoscut-o pe avocata Dana Voiculescu, iar în 2008, din iubirea lor, a apărut o fetiță, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 11 ani.

În 2011, Borcea a divorțat de Mihaela și s-a căsătorit cu Alina Vidican. Alina l-a făcut din nou tată. A născut o fată și un băiat, pe George Alexandru (7 ani) și pe Gloria (4 ani).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6281 secunde