Cristiano Ronaldo a înșelat-o pe Irina Shaky

490
Cristiano Ronaldo a înșelat-o pe Irina Shaky - nicoleminetti-1356118974.jpg
Potrivit revistei spaniole Cuore, Cristiano Ronaldo a avut o aventură cu Nicole Minetti, cunoscută în urma scandalului sexual în care a fost implicat Berlusconi. 

Jurnaliștii susțin că atacantul lui Real Madrid Cristiano Ronaldo (27 de ani) și-a făcut de cap la începutul acestei luni cu Nicole Minetti (26), o bombă sexy și consilier politic al regiunii Lombardia.

La momentul respectiv Irina Shayk, logodnica fotbalistului, se afla la Miami pentru a realiza un pictorial. Ronaldo a profitat de această situație și a invitat-o la Madrid pe Nicole, alături de care s-ar fi distrat trei nopți la rând într-o cameră de hotel. 

Nicole Minetti a devenit cunoscută în urma scandalului sexual în care a fost implicat Silvio Berlusconi, fostul prim-ministru al Italiei. 

Nicole Minetti nu este singura femeie din viața lui Berlusconi care a ajuns în patul lui Cristiano Ronaldo. Karima El Mahroug, o altă amantă a politicianului, a mărturisit că a făcut sex cu celebrul fotbalist. Ea avea doar 16 ani la  vremea respectivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 22 Decembrie 2012
Stire din Monden : Craciun Fericit!
Vineri, 21 Decembrie 2012
Stire din Monden : Vrei să ai tenul ca al Laurei Cosoi?
Vineri, 21 Decembrie 2012
Stire din Monden : Răduleasca s-a despărțit de Dani?
Pagina a fost generata in 2.4717 secunde