Cristiano Ronaldo, în război cu vrăjitoarele

263
Atacantul portughez s-ar afla în centrul unui "război al vrăjitoarelor" după ce un practicant al magiei negre ar fi fost angajat ca să-i "ruineze" cariera, conform mai multor publicații portugheze, relatează AFP, consultat de Agerpres.
După cum relatează cotidianele "24 Horas" și "Correio da Manha", un vrăjitor spaniol, pe nume Pepe, ar fi fost angajat în urmă cu două săptămâni de către "o femeie străină, bogată și trădată" ca să pună capăt carierei lui Ronaldo, cunoscut pentru numeroasele sale cuceriri feminine.
Vrăjitorul, fotografiat având în mână o păpușă din ceară și o poză a jucătorului, revendică accidentarea lui Ronaldo, victima unei entorse la glezna dreaptă în meciul cu Olympique Marseille. Refuzând însă să comunice numele persoanei care a comandat vrăjitoria, Pepe a afirmat în schimb pentru Correio da Manha că a primit suma de 15.000 de euro pentru serviciile sale.
"Ea m-a angajat ca să pun capăt carierei lui Cristiano Ronaldo și asta și fac. Este o muncă oarecare, nu am nimic împotriva lui, dar voi merge până la capăt", a precizat Pepe.
La rândul ei, publicația "24 Horas" a relatat că în urma acestor dezvăluiri un alt vrăjitor, Fernando Nogueira, a fost contactat de un apropiat al lui Cristiano Ronaldo pentru a contracara magia neagră practicată de pretinsul vrăjitor spaniol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7902 secunde