Cristina Șișcanu este însărcinată

857
Cristina Șișcanu este însărcinată - cristinasiscanu-1311166702.jpg
De ceva vreme, Cristina Șișcanu adoptă un stil vestimentar cât mai lejer. Dacă inițial am crezut că acest lucru se datorează caniculei, kilogramele în plus și declarațiile acesteia conform cărora nu va mai lucra din toamnă alături de Mădălin Ionescu, îndreptându-și atenția spre alte proiecte, au creat suspiciuni cu privire la o posibilă sarcină.

Ei bine, zvonurile par să fie ade-vărate - Cristina este însărcinată. Pentru că este la începutul sarcinii, soții Ionescu doresc să păstreze secretă această informație, până când vor fi siguri că nu vor apărea complicații și că fătul se dezvoltă normal.

Cu toate acestea, surse din anturajul vedetei emisiunii "Drept la țintă" au confirmat acest zvon, aflând minunata veste chiar de la viitoarea mămică.

"Cristina m-a anunțat că este însărcinată. Este foarte fericită, dar mi-a zis că vrea să păstreze secretul încă un timp, ca să se asigure că sarcina decurge bine. Mădălin este, și el, în culmea fericirii, pentru că se iubesc mult și-și doreau foarte mult un bebe", a declarat o colegă de-ale Cristinei Șișcanu.

În prezent, Cristina și Mădălin Ionescu se află în luna de miere, pe insula Sardinia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.599 secunde