Diana Dumitrescu, înșelată

"Cu una dintre ele l-a prins chiar Diana"

323
Diana Dumitrescu a rămas cu un gust amar după cei patru ani de mariaj cu regizorul Ducu Ion. Conform unor surse din trustul MediaPro, actrița l-a surprins pe soțul ei cu o tânără din LaLa Band, trupa care a jucat și în serialul de televiziune Pariu cu viața. Deși mama regizorului a încercat să-i împace, Diana a refuzat.

Pe lângă faptul că actrița a declarat că-și dorea foarte mult un copil, iar acesta nu a apărut încă, surse din apropierea celor doi spun că ar mai exista un motiv pentru care Diana și Ducu au înaintat recent actele necesare divorțului.

"A avut câteva aventuri cu niște soliste din trupa LaLa Band, iar cu una dintre ele l-a prins chiar Diana", a povestit pentru Click! un apropiat al actriței.

Se pare că frumoasa blondă, cunoscută mai ales pentru rolul din telenovela "Regina", bănuia de ceva vreme că soțul ei nu-i mai este fidel, de aceea a ales să pună capăt căsniciei, scrie click.ro.

"Avea ceva suspiciuni, dar a rămas înmărmurită când l-a prins pe Ducu asupra faptului, acum vreo două luni", a spus aceeași sursă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Iunie 2013
Stire din Monden : VLADIMIR PUTIN DIVORȚEAZĂ!
Pagina a fost generata in 1.6677 secunde