Concurs Cum îmbunătățești sexul într-o căsnicie?

452
Cum îmbunătățești sexul într-o căsnicie? - f525c9b136f4a4e31c8a07fc11a158fe.jpg
Nu permite ca sexul, atunci cand esti implicat intr-o casnicie, sa devina mai putin excitabil decat in era in primii ani cand cand v-ati cunoscut. Fa cateva eforturi intre cearsafuri, merita!
Sexul va fi mai bun daca uiti ca esti casatorit/a

Poate fi romantic sa iti apelezi partenerul/a ca sot sau sotie pentru o perioada de timp dupa nunta dar, in timp, magia dispare. Destul de repede semnificatia de sot capata o conotatie plictisitoare de rutina. Deci, cheia pentru o viata sexuala excitanta este sa nu iti mai percepi partenerul/a ca sot sau sotie, ba chiar sa pretindeti uneori ca abia v-ati cunoscut.

Mergeti impreuna in vacanta, intalniti-va intr-un bar sau club si pretindeti ca abia v-ati remarcat pentru prima prima. Aduceti la viata romantismul care exista intre voi la inceput. Incurajati role playing-ul intre cearsafuri si nu te gandi la partener/a ca la un aliat.

Daca iti privesti sotia dintr-un punct de vedere diferit, de exemplu ca pe o blonda sexy, cu cu un fund apetisant si sani frumosi, vei descoperi din nou dorinta din trecut. Acelasi lucru e valabil si pentru femei: nu te multumi cu un sex de calitate medie, priveste-ti sotul ca pe cineva cu care merita sa pacatuiesti.

Pastreaza o relatie sexuala

Cand iti atingi partenerul, nu te gandi la el/ea ca la sufletul tau pereche, pentru ca relatia se va transforma curand in prietenie si pasiunea va incepe sa dispara.

Actul sexul intr-o casatorie va fi de calitate doar daca exista o tensiune erotica intre parteneri. Pentru a mentine sau a revigora acest aspect, trebuie sa acorzi mai mult atentie partenerului, poate chiar mai multa decat la inceput.

Citeste mai departe...




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 19 Martie 2011
Stire din Monden : De ce e bine să ai penis circumcis?
Pagina a fost generata in 3.0212 secunde