Concurs Cum să scapi de rutina din cuplu

398
Cine zice că trebuie să fie Ziua Îndrăgostiților ca să vă plimbați de mână, prin parc, ca la începutul iubirii voastre? Dragostea merită să fie sărbătorită. Fă-o și tu, măcar din când în când, și veți trăi fericiți până la adânci bătrâneți. Noi îți dăm câteva idei ca să readuci vraja în viața voastră de zi cu zi.

1. Romanță a la Hollywood
Chiar dacă bărbații nu se prea dau în vânt după ele, filmele romantice au darul de a ne aminti că iubirea contează. Ia-l într-o seară cu tine pe canapea și uitați-vă împreună la o poveste de dragoste ca-n filme. Recomandările noastre: "Dincolo de Africa", cu Meryl Streep și Robert Redford sau "Frumușica", cu Julia Roberts și Richard Gere. Iar când devine foarte emoționant, nu te sfii să plângi pe umărul lui! Și lasă-l să te consoleze...
2. Dantele fine
Roagă-l să te consilieze când îți cumperi lenjeria intimă. El alege, tu probezi...
3. Dansul hormonilor
Dragostea înseamnă și chimie. Atunci când ne îndrăgostim, hormonii noștri încep să se agite - iar rezultatul este senzația aceea de emoție nebună și fluturi în stomac. Aceeași senzație o poți avea însă și după o noapte în care dansezi mult - pentru că dansul stimulează secreția de hormoni ai fericirii. Așadar: când mergeți la o nuntă sau la o petrecere, nu sta pe scaun. Ia-l de mână și dansați cât vă țin picioarele!

Citeste mai departe...




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7427 secunde