Concurs "Daily Mail" și românca de 10 ani

236
Cotidianul britanic ar putea fi pus sub acuzare în Spania, pentru că a publicat fotografii ale fetiței românce în vârstă de 10 ani, care a făcut un copil cu vărul său în vârstă de 13 de ani, relatează "The Guardian".
Elena Chirițescu, o imigrantă româncă din Spania, descrisă de "Daily Mail" drept o "fată romă", a născut pe 26 octombrie. Tatăl copilului a fost identificat drept Gheorghe Mecic.
Potrivit site-ului Andalucia, Parchetul din Sevilla l-a contactat pe procurorul general al Spaniei din Madrid, pentru a-i cere să verifice dacă "Daily Mail" poate fi vizat de acțiuni în justiție.
Săptămâna trecută, procurorul șef din Sevilla, Maria Jose Segarra, a cerut presei să nu mai publice fotografii cu casa familiei fetiței. Ea a anunțat și că va lua măsuri împotriva unui ziar din Cadiz, care a publicat primele poze cu copilul.
"Daily Mail" a scris în 2 noiembrie despre cazul fetei în vârstă de 10 ani, dar nu a avut prea multe detalii. Cinci zile mai târziu a publicat fotografii cu cuplul, ceea ce a nemulțumit autoritățile spaniole. Cotidianul nu a publicat și poze cu bebelușul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.5146 secunde