Daniela Crudu s-a iubit cu Ion Boschet!

1385
Daniela Crudu s-a iubit cu Ion Boschet! - danielacrudu-1311842164.jpg
Daniela Crudu a avut numeroase relații cu bărbați care de care mai controversați, printre care și Ion Boschet, fostul iubit al Andreei Spătaru.

Potrivit stl.ro, Cruduța a avut o relație scurtă, dar pasională cu omul de afaceri Ion Boschet.

Se pare că idila celor doi s-a consumat în toamna anului trecut, imediat după ce bruneta s-a despărțit de Bogdan Dafta, alias Mucifer, însă înainte de povestea cu Leo de la Strehaia.

"A plimbat-o prin toată Europa. Chiar s-a comportat foarte bine cu ea. Chestia asta nu a ținut mult, a avut loc undeva prin toamnă, înainte de faza cu Leo", au declarat persoane din anturajul Danielei Crudu.

Andreea Spătar "și-a furat-o" de la Boschet (Ionel Cojocea), fostul iubit, în plină stradă. Cu toate astea, ea a sărit în apărarea lui și a declarat că acesta a bătut-o din prea multă iubire, pentru că altfel el este un om foarte blând.

În ziua în care a împlinit 22 de ani, Daniela a declarat că a avut relații sexuale cu 44 de bărbați. "Câți iubiți ai avut până la 22 de ani?", a întrebat-o, curios, Dan Capatos.

Buna prietenă a brunetei, Bianca Drăgușanu, i-a luat-o înainte răspunzând: "Fără număr, fără număr, fără număăăr", fiind mai apoi completată de Daniela: "Bianca știe! 44... ca mucenicii".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Iulie 2011
Stire din Monden : Daniela Crudu vrea mașină nouă
Marţi, 05 Iulie 2011
Stire din Fun : Glumițele de dimineață…
Pagina a fost generata in 1.6474 secunde