Daniela Crudu și-a scos sora în club, la Constanța

1061
Daniela Crudu și-a scos sora în club, la Constanța - c700657e35649b645ff55abfe451dad6.jpg
Sora Danielei Crudu este singură de câteva luni de zile. De când s-a despărțit de iubitul ei, cu care a avut o relație care a durat cinci ani și jumătate, Ana Maria Crudu își caută, din nou, jumătatea.
"M-am despărțit de fostul meu iubit prin luna noiembrie a anului trecut. Nu am mai făcut sex de atunci. Dar asta nu cred că e o rușine. N-am iubit și nici nu sunt în căutare, dacă va fi, va fi. Eu sunt o fată cuminte și nu mă arunc așa în brațele oricărui bărbat", a declarat blonda Ana Maria.
Ca să nu sufere de singurătate, bruneta Daniela Crudu nu pierde nicio ocazie pentru a o lua pe sora ei la toate prezentările pe care le are prin diverse cluburi din țară. Așa s-a întâmplat și zilele trecute când Daniela a luat-o pe Ana Maria, la Constanța. Cele două tinere, s-au mișcat lasciv pe scena Clubului "The Bank" din oraș. Mișcările celor două au schimbat gândurile multor bărbați din club, iar profesionista Daniela a simțit acest lucru. La fel s-a întâmplat și cu Ana Maria, însă a preferat să rămână în continuare singură decât să se cupleze cu primul care i-a făcut avansuri. La finalul prezentării,cele două surori au dat autografe bărbaților care au dorit acest lucru.
"Ne-am simțit bine în acest club, sperăm să revenim cât de curând", au spus surorile Crudu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1555 secunde