Concurs David Guetta concertează din nou în România

293
David Guetta concertează din nou în România - c45140ecbba80b5ddbbbafa7ec713b46.jpg
DJ-ul francez David Guetta va concerta la București pe 15 octombrie, la Romexpo, informează bestmusic.ro, citând site-ul antropos.hu.
David Guetta este unul dintre cei mai apreciați DJ și producători de muzică electronică la ora actuală. De-a lungul timpului a lucrat cu artiști ca Britney Spears, Akon, Kelly Rowland, Lil’ Wayne, Kelis, Madonna, Fergie, K’naan, will.i.am, Shakira.
În 2008, DJ-ul a susținut concerte în peste 200 de orașe, în fața a peste două milioane de fani, scrie site-ul artistului. DJ-ul de origine franceză se poate lăuda cu aproape opt milioane de fani pe Facebook.
Clipurile urcate de artist pe canalul său oficial de YouTube au adunat aproape 330 de milioane de vizualizări până în prezent. De asemenea, David Guetta deține locurile 1 și 3 într-un top al celor mai vizionate clipuri de muzică electronică pe YouTube.
Artistul se află într-un turneu de promovare a noului disc, intitulat "One Love". Concertul lui David Guetta la București nu a fost confirmat încă pe site-ul artistului.
David Guetta a mai concertat în România în 2008, în cadrul evenimentului Creamfields Romania.
În această toamnă, David Guetta va mai fi prezent în Slovacia (14 septembrie), Ungaria (24 septembrie) și Cehia (25 septembrie).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.8513 secunde