Concurs De ce le e frică femeilor de spermă?

782
De ce le e frică femeilor de spermă? - 6f5b37376322e7e1b2871c7f40b182f7.jpg
Unele femei sunt mai pudice, iar altele mai îndrăznețe când vine vorba despre sex. Dacă e să ne referim la felație, sunt bărbați care nu înțeleg de ce partenerele lor se sperie de-a dreptul de spermă. Ei bine, pentru acest lucru există o explicație cât se poate de logică, unele reprezentante ale sexului frumos având chiar o fobie în acest sens.

Frica de a nu rămâne însărcinată

Femei mature și cu acces la informație încă se întreabă dacă pot rămâne însărcinate pentru că iubitul a ejaculat în cada plină cu apă. Uneori frica de a nu rămâne însăcinată este atât de puternică încât faci excese în ceea ce privește protecția (nu-l lași să ejaculeze înăuntru deși iei anticoncepționale) sau… tratezi cu reținere sperma iubitului tău. Un exemplu: poate că nu-l lași să te mai atingă, pentru că s-a masturbat în timp ce ejacula.

Are un gust și o consintență neplăcută

Un sfert dintre femei au înghițit sperma iubitului după o partidă de sex oral. Experiența te poate lăsa însă cu o puternică senzație de greață și rău. Deși bărbații încearcă să "îndulcească" adevărul, în realitate lichidul ejaculat poate avea un gust dezgustător, mai ales dacă bărbatul respectiv are vicii, precum fumatul și o dietă inadecvată. Iată care este dieta care îndulcește gustul spermei! Alte femei nu se arată însă atât de deranjate de gust, cât de consistență, care poate fi ușor vâscoasă.

Citeste mai departe...




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 05 Februarie 2011
Stire din Monden : Iepurașul Dana Săvuică are teren la Corbu
Pagina a fost generata in 2.8593 secunde