De ce s-au despărțit Diana Dumitrescu și Dan Rădulescu

1296
1
De ce s-au despărțit Diana Dumitrescu și Dan Rădulescu - v25kc-1399545572.jpg
Jurnalista Anca Bejan a dezvăluit în cadrul ediției de miercuri a emisunii Click! motivul care i-ar fi determinat pe Diana Dumitrescu și Dan Rădulescu să pună punct poveștii lor de dragoste. Jurnalista a spus că motivul invocate a fost "nepotrivirea de caracter".


Invitată în platoul emisiunii Click!, Anca Bejan a vorbit în cadrul ediției de miercuri a emisiunii Click! despre despărțirea Dianei Dumitrescu de Dan Rădulescu. Jurnalista a spus că motivul care ar fi dus la despărțire ar fi fost "nepotrivirea de caracter". Anca Bejan a spus că Diana ar fi început povestea de dragoste cu Dan Rădulescu la doar două luni de la divorțul de Ducu Ion și că nu ar fi fost "vindecată" complet.

"Diana a intrat în relația cu Dan Rădulescu la două luni după despărțirea de Ducu Ion, cu care fusese 6 ani. Se pare că motivul despărțirii ar fi fost "nepotrivirea de caracter". Sunt zvonuri care spun că Diana și dan se știau dinaintea divorțului de Ducu Ion. Asta, cu toate că se spunea că Ducu ar fi fost cel care o înșela cu actrițele de pe platourile de filmare. Cred că Diana regret despărțirea de Ducu Ion, mai ales că s-a întâmplat la vârsta de 30 de ani când și-ar putea dori un copil", a spus jurnalista Click! Anca Bejan.


Comentează știrea

sverige hermes bags
2 iunie 2014
sverige hermes bags

used hermes belt singapore Stiri Monden : De ce s-au despărțit Diana Dumitrescu și Dan Rădulescu | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online sverige hermes bags http://www.kroeger.it/no-6-hermes-2013-ladies-web-medium-hobo.aspx

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9114 secunde