De ce se culcã, de fapt, o femeie cu un bãrbat

552
De ce se culcã, de fapt, o femeie cu un bãrbat - sex-1307540120.jpg

Cum ajunge ea în patul lui, ce o excitã într-atât? E musai ca el sã fie înalt, brunet, cu ochii albaºtri ca sã aibã ºanse? Întrebãrile nu le-au dat pace unor psihologi pânã când s-a nãscut o carte pe aceastã temã. ªi iatã câteva dintre rãspunsurile cu care au venit.

Toate studiile o aratã: femeile se topesc dupã bãrbaþi înalþi. La o ana-lizã a anunþurilor de la matrimoniale, 80% dintre femei precizeazã în ele cã ºi-ar dori sã întâlneascã un domn de cel puþin 1,80. Iar cei înalþi, care trec acest lucru în anunþurile lor, primesc mult mai multe rãspunsuri în comparaþie cu scunzii.

Alte cercetãri aratã cã femeile preferã sã fie mãritate cu înalþi, dar pun ºi mai mare preþ pe înãlþime când vine vorba de relaþii de scurtã duratã ºi bazate mai mult pe sex.

Mai sunt douã studii care au descoperit cã bãrbaþii mai înalþi decât media au de obicei mai multe iubite de-a lungul vieþii ºi copii mai numeroºi.

Cercetãri recente anunþau cã femeile îºi adulmecã la propriu partenerul, genetic vorbind, ca sã decidã dacã e potrivit. Simþul olfactiv al femeii atinge punctul maxim la ovulaþie, în acele câteva ore din ciclul menstrual în care poate rãmâne însãrcinatã.

Articol preluat de pe csid.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3407 secunde