Delia Matache i-a furat prietena Monicăi Gabor

1146
Delia Matache i-a furat prietena Monicăi Gabor - deliamatache-1321968954.jpg
Prietenia care le leagă pe Monica Gabor și Delia Antal este de notorietate. Atunci când nu se vizitează și nu se vede însă cu fosta soție a lui Irinel Columbeanu, actrița Delia Antal, care trăiește de șapte ani la Londra și se învârte doar în cercuri înalte, își dezvoltă relația de prietenie pe care o are de ceva timp cu solista Delia Matache.

Delia Antal și Delia Matache s-au cunoscut prin intermediul iubitului cântăreței, Răzvan Munteanu, pe care actrița îl cunoaște de ani buni. Recent, Delia Matache și iubitul său au vizitat-o pe Delia Antal la Londra și au făcut o "afacere" bună. Nu de alta, dar regizoarea filmului "DORA" cunoaș-te toate magazinele de firmă, cluburile exclusiviste, dar și restaurantele cu mâncare exotică și tradițională, cu alte cuvinte este o gazdă bună pentru toți prietenii ei care o vizitează la Londra.

"Pe Răzvan Munteanu îl cunosc de foarte mult timp, suntem ca frații, și mă bucur că am avut ocazia s-o cunosc pe Delia Matache prin intermediul lui. După părerea mea, Delia este una dintre cele mai talentate cântărețe. Mai rar găsești un talent înnăscut ca al Deliei, are o voce de aur și pe deasupra este și foarte frumoasă. Mă bucur că atunci când a fost la Londra i-am putut recomanda cele mai exclusiviste magazine și funky shops pentru că fiind artistă, are nevoie de haine de scenă mai extravagante, și chiar a avut aici de unde să aleagă piese vestimentare de calitate și deosebite", povestește Delia Antal, pe care o leagă o prietenie veche și demnă de invidiat de iubitul cântăreței Delia Matache.

Vara aceasta actrița i-a invitat pe cântăreață și iubitul său să petreacă un weekend de vis pe un yacht la Cannes, apoi s-au distrat împreună la St. Tropez, la Voile Rouge și au făcut plajă la Nikki Beach, acolo unde își petrec vacanțele numeroase celebrități.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 August 2011
Stire din Monden : Delia Matache se mărită în Las Vegas
Sâmbătă, 16 Iulie 2011
Stire din Monden : Delia, concert în Mamaia
Pagina a fost generata in 0.9835 secunde