Concurs Depp își plânge de milă

334
Se chinuie din greu pentru a câștiga un strop de atenție în lumea showbizului și când în sfârșit ajung în vârful piramidei încep să se vaite. Au bani din belșug, se plimbă prin toată lumea, își permit vacanțe de lux și cu toate acestea, aproape toate celebritățile consideră viața de vedetă una crudă, nemiloasă.
Johnny Depp a găsit și el de cuviință să își plângă de milă.
Lumea filmului l-a cucerit pe deplin, meseria de actor venindu-i ca o mănușă. Ceea ce atrage după sine cariera în cinematografie nu îl încântă însă pe Johnny. "Nu sunt un mare fan al lucrurilor care vin odată cu apariția într-un film. Bineînțeles că îți dorești ca producțiile să meargă bine. Dar nu vreau să știu cine arată bine și cine nu sau ce cupluri s-au mai format. Vreau să rămân ignorant în fața tuturor acestor lucruri", a declarat Depp.
"Piratul din Caraibe" publicul să se sature de imaginea lui cât de curând, pentru a-și putea trăi complet liniștit viața.
"Nu vreau să fiu un produs. Vreau să fiu departe de toată această lume", a declarat starul din lumea cinematografică.
"Sunt sigur că o să am această posibilitatea într-o bună zi. Poate când o să îmbătrânesc. Ei se satură destul de repede",
a continuat actorul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.4093 secunde